Misiunea mea

Vreau să încheg un trib de oameni în care fiecare face ceea ce își propune, un grup cu oameni care povestesc liber despre reușite și nu își ascund eșecurile și fricile sub preș.
Îmi doresc ca, prin ceea ce fac, să inspir oamenii să trăiască conștient – cu intenție, cu atenție, cu curaj – și să se descopere mereu învățând, explorând și evoluând.

Rolul meu: 
Architect de învățare digitală

Creez contexte de învățare care ajută oamenii și organizațiile cu care colaborez să evolueze în pas cu lumea în care trăim.

Îmi folosesc creativitatea pentru a rezolva problemele.

Facilitez transformări de succes la nivel sistemic.

Spun lucrurilor pe nume

Nu îmi ascund ideile atipice, fricile sau eșecurile. Folosesc acest spațiu ca să dau frâu liber gândurilor și ideilor mele atunci când acestea pot fi o soluție pentru problemele pe care le întâmpină alții. Îmi place să spun lucrurilor pe nume și când ”nu e de bine”.

Cred în plusvaloare

Îmi doresc ca ceea ce fac să conteze pentru cât mai mulți oameni și  pentru a putea face acest lucru, adesea trebuie să spun “Nu” unor proiecte sau oameni. Dacă un proiect are șanse de impact social sau bulgăre de nea, mă implic mai mult.

Învață mereu

Cred în a învăța pentru a folosi, nu pentru a memora. Sunt curioasă.  Consider că întotdeauna există lucruri noi de învățat de la oricine și astfel reușesc să creez soluții care să-i ajute și pe alții să îndrăgească învățatul.

De ce fac ceea ce fac?

Prin conținutul pe care îl creez – cursuri, speech-uri sau publicistică – vreau să inspir oamenii să fie mai îndrăzneți și să ia decizii:
       • să ia o pauză
       • să facă o schimbare
       • să își facă redesign de viață.
       • să învețe lucruri noi și să își facă update
       • să se descopere mai bine
Indiferent de deciziile pe care îi inspir pe oameni să le facă, eu fac ceea ce fac ca tribul de oameni din jurul meu să trăiască mai conștient, mai cu intenție.

Cum fac asta?

Conținutul pe care îl creez este conceput ca să te ”deblocheze”, să te ajute să te apuci de treabă sau să îți ascută anumite abilități și competențe ce te vor ajuta pe drumul spre visul tău.
Folosesc metode concrete, instrumente validate științific și, atunci când dezbatem, dezbatem despre teorii dovedite.
Cred în lucrurile făcute cu cap și în a depune efort susținut pentru a atinge rezultatele pe care le vrei.

Mai multe
despre mine
și cariera mea

Apariții media

Vrei să îmi trimiți un email?

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram