Career Coach, Trainer, Learning Designer

E greu să mă pui într-o categorie, și consider asta ca fiind punctul meu forte. Un consultant în Talent Development care se comportă ca un designer? Un problem-solver care face proiecte de HR folosind abilități digitale? O recruiteriță obsedată de game design? Un career coach care a facut design de programe de assessment și leadership development? Da, da și da.

M-a pasionat tehnologia încă de când un 286 era considerat rachetă. Am dat la Informatică și apoi am făcut un Master în HR pentru că mi se părea că ar fi grozav dacă orice român ar folosi măcar Excel. 

Am continuat să cresc de la o firmă mică din Pitești, la a fi angajată în echipe globale în T-Systems, Frankfurt și apoi în UBS, Zurich. Am contribuit la inițiative globale de transformare digitală în departamentul de Management Development în T-Systems și la inițiative de Talent Development în centrul de excelență pentru IT Business Analysts în UBS. Am revenit în România și am creat și implementat sute de proiecte de Talent Development pentru ONG-uri și companii din toate industriile.

Cred în antifragilitate și învățare continuă. Vreau să ajut oamenii să  folosească tehnologia pentru a evolua spre o versiune mai bună, umană, a sa. Fac asta prin coaching, consultanță și training.

Câteva companii pentru care am creat și implementat programe interne sau proiecte publice: Deutsche Bank, UBS, ING, BCR Erste, BRD, Johnson & Johnson, Zentiva, Petrom, Holcim, Microsoft, HP, Coca-Cola, Ernst&Young, Endava, ING Tech, Parlamentul European, Digital Nation, Scoala de Valori, Avenor College

Apariții media

Franchețe

Îmi expun ideile atipice, fricile sau eșecurile atunci când acestea pot fi o soluție pentru problemele pe care le întâmpină clienții mei. Îmi place să spun lucrurilor pe nume și când ”am o veste proastă” deoarece cred că fiecare problemă are cel puțin 3 soluții!

Overdelivery

Sunt optimistă, dar prefer să analizez o situație din toate unghiurile și să construim pe constrângerile date, într-un mod realist. Promit mai puțin, las loc de inovație, și adesea livrez peste așteptări pentru că ”sunt acolo” 100%.

Învață mereu

Cred în a învăța pentru a folosi și a crește, nu pentru a memora. Sunt curioasă nativ.  Caut continuu să învăț de la orice persoană și să dau mai departe ce învăț. Mă motivează progresul. 

+20 de ani de muncă în Talent Development
+60 000 participanți în cursuri create sau ținute de mine offline și online

Creez contexte de învățare care ajută oamenii și organizațiile cu care colaborez să evolueze în pas cu lumea în care trăim.

Folosesc creativitatea și tehnologia pentru a rezolva probleme complexe.

Facilitez transformări de succes om cu om și la nivel sistemic.

SERVICII PENTRU PERSOANE FIZICE

Ofer pe acest site: 
       • coaching individual de dezvoltarea carierei și general
       • consultanță individuală pentru antreprenori ambițioși 
       • programe de training de grup online, interactive și gamificate
       • speech-uri și publicistică pentru instigare la acțiune

 ”Dare.Do” este mantra mea și marcă înregistrată byArmina, un model de organizare pentru claritate, curaj și consecvență, pe care l-am prezentat și la TEDx Auth Thessaloniki.

Îmi doresc ca oamenii să trăiască mai conștient, mai cu intenție și să folosească tehnologia pentru a crește exponențial.

Mai multe despre mine și
călătoria mea profesională

SERVICII PENTRU COMPANII

• Creez conținut educațional pentru platforme de elearning, programe de soft skills sau digital skills, change management pentru talent development 
• Livrez ateliere, webinarii sau cursuri online în română și engleză
• Creez jocuri, experiențe gamificate, arhitectură / călătorii de învățare cu poveste, proces și sens
• Construiesc procese de selecție, assessment center sau evaluarea performanțelor, folosind instrumente cunoscute, validate științific, cost-effective
• Cred în lucrurile făcute cu cap și în a construi strategic pe termen lung pentru dezvoltarea resurselor umane și propun adesea utilizarea unui model de competențe company-wide
• Organizez / creez / livrez programe fulger de Train the Trainers sau Train the Interviewers

Scrie-mi dacă vrei să ne cunoaștem, 
să creștem (oameni) împreună

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram