Tu unde te-ai uitat?

08/02/2024

O zi ca oricare. Oare? 

Chiar dacă poate nu le ai cu cifrele, sau uiți unde ți-ai pus cheile, dar știi exact până la ce literă a alfabetului au ajuns copiii la școală.

Dacă azi te strâng pantofii pentru ca ți s-au umflat picioarele fără motiv, dar picioarele ăstea fac mii de pași în casă cum nu-ai fi zis până să fii CEO la Acasă srl.

Dacă abia după ce ai plecat de acasă observi că ai mucii puștiului pe cămașă, dar zâmbetul nu lași să ți-l strice nimeni.

Dacă mai întâi îți vine să povestești o întâmplare de acasă, deși azi v-ați întâlnit să discutați despre P&L și știi exact ce e de făcut.

Dacă îți mănânci emoțiile crocant-sărat sau dulce-acrișor ca să nu fii prea mult, prea directă, dar oricum taci și le faci.

Dacă nu știi unde te vezi peste 5 ani, dar ți-e clar ca munca se integrează în viață sau zboară, că viața e mai importantă ca munca.

Dacă ridurile tale sunt tot mai greu de ascuns, dar tu știi clar ce povești exprimă.

Dacă ai ajuns la sport și în loc să fii acolo, te gândești ce ai de făcut mâine, dar te bucuri enorm chiar și cu jumătatea din tine care e acolo și strigă 16, 15....

Dacă doar atât s-a putut azi, dar tu știi că ești mare.  

Nu contează ce zic, ce vor, ce fac alții. You do you! So stop making yourself small. 

Tu nu ești cheile uitate în frigider, pantofii care te strâng, cămașa pătată, P&L-ul din excel,  covrigii, planurile, ridurile, lista "de făcut", părerile aruncate de "niște unii".

Tu cui te-ai lăsat? Unde te-ai uitat? Ce părți ai rătăcit? De ce? 

Uită-te la tine! Ești frumoasă! Dacă nu te vezi, aprinde lumina! Aprinde lumina! Toată lumina. Adună-ți toate umbrele. Îmbrățișează-le. Ești și mare și mică. 

Dare.Do.You. 

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram