Timp liber vs timp disponibil

21/04/2024

În 2016 mi-a amintit Facebook ca ma bucuram de "Laboratorul de Cariere" - o platforma online cu mini-cursuri pentru și despre dezvoltarea profesionala și personala a tinerilor ce urmau sa facă pasul din universitate spre primul job. A fost o călătorie extraordinara și mulțumesc pentru încredere și doza de "let's be ahead of our times!", tuturor celor implicați. Se știu ei cine sunt!

În 2024 sunt tot online, ma expun și muncesc mai putin. Am invatat între timp ca "ahead of our time" e adesea o călătorie destul de singuratica, iar când unul din oamenii care a contribuit la acest proiect s-a sinucis, niște ani mai târziu, deși 99% din oamenii care îl cunoșteau credeau ca este fericit, mai ales prin prisma validării externe pe care si-o primea în mod constant pe scena, am decis constient ca ma voi expune și voi povesti despre lucrurile care ma pasionează…mai cumpătat și doar când simt ca am și pot sa ofer, tăind complet "cordonul ombilical" al validării externe.

Nu mai contribui la proiecte care schimba lumea înainte sa ii vina vremea. Stau frumos în prezentul meu și ies din "bula mea mica și verde" doar pentru cine îmi cere o mana de ajutor. Și doar îmi cere, ci ma și convinge ca are nevoie și va folosi acel ajutor cum știe mai bine.

Pentru ca…"timp liber" nu înseamnă "timp disponibil". Timpul disponibil este firesc sa fie limitat inainte de a "se goli ceasca". Timpul liber este al meu și e menit sa rămână liber. Namaste!

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram