Schimbare

20/02/2024

Când vine vorba despre ocupație, sunt încă mulți sceptici în ceea ce privește schimbarea locului de muncă cu unul mai bun. Dacă e la fel de rău și în alta parte?

După o perioadă mai lungă în care ai făcut același lucru la jobul tău îți dai seama că intervine nevoia de schimbare, sau îți dorești o mărire salarială care întârzie să apară, sau poate îți dorești să te specializezi în alt domeniu de activitate. Dar mai stai în pic poate se schimba ceva?

Am văzut mai demult într-un spot publicitar, sloganul „Libertatea este un drept, iar independența este o alegere!”. Mi s-a părut revelator în sensul că libertatea este o stare de spirit, iar noi alegem dacă suntem independenți sau rămânem blocați acolo unde nu ne simțim bine. Așa se întâmplă și în carieră.

Frica de nou, de a nu pierde un job stabil, de a nu te descurca cu noi cerințe, de a nu face față schimbărilor, de adaptare într-un nou colectiv, te poate ține în loc de la a găsi noi oportunități. 

Iar dacă îți dorești schimbare, dar nu știi de unde să pornești în căutarea job-ului potrivit, cum să te promovezi online, cum să îți faci un profil de Linkedin care să atragă, pentru ca recruterii să fie interesați de tine, atunci nu mai sta pe gânduri și scrie-mi!

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram