Rezistența la schimbare

16/04/2024

De-a lungul timpului, în discuțiile cu clientele mele sau cu participante la programele propuse de mine, am auzit o mulțime de motive pentru care oamenii opun rezistență la schimbare, deși și-o doresc. Așa că am început să fac un mic research pentru a vedea dacă pot să ofer un sprijin real femeilor dornice să învețe ceva nou, sau să îmbunătățească și să completeze cunoștințele anterioare.

➡️ Unele probleme sunt reale și legitime. De exemplu, mult invocata lipsă a timpului într-o eră a vitezei în care totul se întâmplă pe repede înainte. Cele mai multe femei adulte au responsabilități multiple ca familia, jobul, îngrijirea gospodăriei și alte angajamente, ceea ce face ca timpul pentru învățare să fie limitat. Te regăsești? Atunci află că aici este secretul atunci când găsirea timpului pentru a studia sau a participa la cursuri poate fi o provocare majoră. Să înțelegi ce este învățarea și cum se produce ea, să ai un plan personalizat de învățare și să folosești unelte de învățare eficientă. Sună pompos? Îți promit eu că se poate!

➡️ Un alt motiv des întâlnit a fost lipsa motivației. Poate te regăsești și în situația în care ești o femeie ajunsă la maturitate, ai ieșit demult de pe băncile școlii, crezi că e inutil să încerci la vârsta ta să înveți suplimentar sau pur și simplu nu mai ai curiozitate pentru a învăța, deși ai nevoie de asta. Te asigur că procesul de învățare la orice vârstă este util, are sens și un scop în creșterea calității vieții. Iar atunci când ai curaj să faci un pas, motivația vine de la sine, o dată cu rezultatele.

➡️ Cel mai plauzibil motiv mi s-a părut lipsa capacității de concentrare sau memorare. Are sens. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, creierul neantrenat permanent să învețe, parcă intră în stand by. Îți sună cunoscut? Te asigur că procesul de învățare poate fi ușor și atractiv, mai degrabă decât dificil și frustrant. Am pregătit 9 elemente importante de învățare care să susțină procesul tău și să-l facă plăcut.

Fă pasul către schimbare și scrie-mi.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram