Povestea carierei tale

27/04/2024

🌿 Ești gata pentru o nouă călătorie de autocunoaștere și dezvoltare alături de mine? Hai cu mine într-un grup restrâns, online pe 14 sau pe 17 mai, la ”Career Story” sau ”Povestea carierei tale”, un atelier unic de “Scriere a poveștii tale profesionale!”

👩‍🌾 Voi împărtăși cu tine informații valoroase despre cum se (re)-definește o carieră în prezent și tips&tricks despre cum să capitalizezi la maxim pe ceea ce ai “construit” pe plan profesional până acum (dacă ai deja experiență profesională). La final de workshop, după 3 ore împreună, vei avea “Povestea Carierei Tale” în 3 planuri: trecut, prezent și viitor.

🌿 Cartografiem ce ai făcut până în prezent, folosind instrumente validate științific și conversații cu sens, desenând “Potofoliul Carierei Tale”.
💡 Creăm “Capsula prezentului”: Cine ești, unde ești, ce îți dorești, într-un pitch fresh ca o limonadă cu mentă după o rețetă dovedită în competiții internaționale.
🚀 Facem “Job Crafting” însoțiți de un ghid fundamentat de HRi și psihologi deopotrivă.
📱 Vizualizăm împreună, pragmatic și practic, într-o formă comprimată opțiunile tale de viitor profesional.
Vei afla cum poți transforma Povestea Carierei Tale într-un atu la interviu sau într-o discuție profesională, sau pur și simplu pentru un plus de claritate și încredere în sine.

🌱 Nu e nevoie de un efort mare, doar de prezență conștientă pe Zoom în grupa de seară sau de zi. Poți alege între marți seara sau vineri la prânz.
Grupa de seară: 📅 14 Mai | ⏰ Ora: 18:00 - 21:00
Sau în grupa de zi: 📅 17 Mai | Ora: 11:00 - 14:00
📍 Înregistrăm atelierul, pentru cei ce doresc să revadă sau nu reușesc să participe, dar îl achiziționează înainte de data de desfășurare.
📍 Prețul este redus până pe 10.05 sau până la ocuparea primelor 10 locuri, apoi va crește.
🌼 Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim și să vezi cum poți să-ți povestești ușor și clar ce ai făcut până în prezent și cum poți să crești profesional spre o poveste și mai faină, care ți se potrivește mănușă!

🍃 Calea către program este în comentarii 🙂

#PovesteaCariereiTale #Profesie #WorkshopInteractiv #DezvoltareProfesionala

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram