People I should please

28/04/2024

"Mai am ceva de rezolvat", îmi zice. "Mai da-mi 10 minute". Apoi îmi scrie ca nu se încadrează nici în aceste minute. Ii zic "hai sa reprogramam".

Am reprogramat. Clienta mea nu știe romana, dar am permisiunea ei sa povestesc azi despre ea. Este overachiever și pentru ea e foarte important sa îți tina promisiunile fata de ceilalți. Mi-a spus asta de la prima întâlnire, când mi-a explicat și ce cariera mișto a avut la Meta. Care într-o zi i-a spus "pa" pentru ca refuzat sa se mute pe alt continent pe o perioada nedeterminata, de azi pe mâine.

Acum lucrează într-un muzeu. La recomandarea terapeutei ei, a ales un job "less stressful" zice ea. Și totuși…am reușit sa ne vedem de 4 ori în decursul a 3 luni, reprogramand fiecare întâlnire de 1-2 ori. Pe una am reprogramat-o de 3 ori. Oricum - e un tipar.

Asa ca, de data asta, când am reușit sa ne vedem, am decis sa setez eu obiectivul sesiunii. I-am propus sa încercăm sa descoperim de ce "ne amână", vrând sa spun de fapt de ce "se amână pe sine"?

Pentru ca în toată viata ei, ea a fost importanta atunci când a dat mai mult decât a putut, iar acum, jobul plictisitor și neprovocator nu o "duce în starea de overachiever".
Discuția noastră inițială a fost "am nevoie sa îmi scrii cv-ul sa găsesc un job cool într-o firma mare".
Traducerea ei dupa 2 sesiuni: she is constantly looking for places to overachieve. Unde ar fi overworked și i s-ar cere overtime neplătit ca o stare de fapt.

Well…cum ar fi doar de data asta…asa de proba…sa te numeri și pe tine la coada care trebuie: "people I should please". Cum ar fi sa te pui chiar prima pe lista asta? Te servești frumos la coada apoi "next in line, please, thank you" si tot asa.

Încă nu a venit acel moment în care să nu reprogramam măcar o data sesiunea pre-programata. Dar și eu sunt un soi de overachiever. Asa ca nu o las. Mai stam asa, mai progresam un pic. E ok. E important pentru ea și guess what…e important și pentru mine. La mine în calendar am "sesiune cu S / timp cu mine". Deci dacă reprogrameaza, I get extra "me time".

Can I do this for everyone? No. Would I do it if I could? F*** No. Can I do anything instead? Oh, Da. Programe de grup 🙂 . E ceva ce ai vrea ca timp și spațiu pentru tine? Well…scrie-mi și povestim.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram