Merită?

24/06/2023

"Merită o diferență de 1000 de ron, tot efortul și stresul de a schimba jobul curent?" Hai să vedem...Pleci că nu îți e bine, deci fugi de ceva sau îți e bine, dar vrei mai bine, deci "înspre ceva"? 

🔴️Când fugi de ceva, orice diferență contează. Chiar și una în minus: mai puțini bani pentru mai puțin stres, un șef cu care te înțelegi sau pe care măcar îl vezi mai rar.

🔵Când mergi spre ceva, vei analiza fiecare detaliu cu creierul sau te vei lăsa condusă de emoții. Eventual o combinație din cele două. 

Eu am o teorie însă, că indiferent că fugi de un mediu toxic sau nu, că pleci pentru ceva mai bun sau doar diferit, stresul tranziției are un cost. Fiecare "suportă" tranziția spre un alt status quo, în funcție de cât antrenament are cu câte tranziții. Cu cât mai recente cu atât mai bine. Acest cost merită "dus" pe umeri pentru o creștere salarială de 25%. Asta e teoria mea.

Azi-noapte a fost vant puteric și nu am putut să dorm așa că am deschis cel mai recent raport Gallup despre "starea muncii" la nivel gloval. Și am găsit fix ce mariri cer oamenii când pleacă:  

💸 22% cer cei not engaged (care sunt acum în quiet sau loud quitting), deci cei care "fug de"

💸 30% cei engaged (care sunt ok în mare cu jobul actual), deci cei care "fug inspre".

Deci media e 26%. Intuiția mea a fost foarte aproape de statistica Gallup. Follow me for more career change tips 🤘😅

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram