Make it real!

07/05/2023

"Aș vrea un job unde să-mi folosesc mai mult creativitatea." O replică pe care o aud frecvent. Cam de la 30% din femeile din jurul meu. Fie ele cliente la coaching sau nu, generații diferite etc.

Da, multe job-uri devin monotone de la un punct încolo. Dacă din copilărie ai fost competitiva, poate recompensată sau lăudată pentru rezultate bune, e foarte posibil să nu poți să STAI PE LOC. Să existe tot timpul o țintă nouă de atins. Sau e posibil să nu mai ai unde să urci pe scara ierarhică ori sa îți fi rămas mic ghiveciul. Oricum ar fi…

You have outgrown your pot. Indiferent dacă e vorba despre "creativitate" sau alta superputere sau valoare personală neîngrijită, nehrănită, care strigă din fundal, nu o mai ignora. 

Superputerile și valorile personale nehrănite creează un fel de "foame" pe care pare ca nu poți sa o potolesti cu nimic. Dacă pățești asta, e momentul sa te gândești la un side hustle. Un rol și loc nou amenajat pentru a îți gradinari pasiunile, superputerile sau pentru a hrăni acele valori personale care nu au loc acum sub niciun rol. Sau parcă încap un pic când te joci cu motanul, când citești povesti piticului sau când ai o seara liniștită cu partenerul și povestiti despre vise și viitor fără să va gândiți la limitele realității

Dar nu e destul. Nu se simt deloc "materializate". Asta pentru ca nu au un loc "fizic" în viața ta. Nu sunt bullet point sub niciun obiectiv actual. 

Pentru mulți creativitatea e un lux, dar nu e vorba numai de ea. După pandemie poate fi despre conectare. Despre dans - physical touch. Despre safety sau securitate - știu pe cineva care creează encodere. Despre frumusețea naturii adusă în mâinile tale - Estera povestea pe LinkedIn ca face aranjamente florale. Și face și bani din asta.

Pentru că ce grozav ar fi să nu mai avem pretenția de la un job să ne fie și tata și loc de creștere, și relaxant și de toate în același timp. Să înțelegem că pentru unii job-ul e "vocație", iar pentru alții e "doar un loc de munca". Și ambele etichete sunt ok. 

Când țipă dinăuntrul tău o pasiune sau valoare nehranită, fă-ti o cană personalizata cu acel cuvânt. Pune-o pe un magnet de frigider. Fa-ti o carte de vizita cu "side hustler". 

Fă-i loc. Dă-i spațiu. Va crește și o sa îți liniștească foamea. Make it real! 

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram