Lumea este a ta. Cucereste-o!

04/03/2021

Urmând îndemnul ambițioasei regine Olympias către fiul ei, Alexandru cel Mare, preia controlul tuturor lucrurilor din viața ta, de la micile activități de zi cu zi, până la provocările noului an școlar.

Fie că ești studentă în primul an și ești cuprinsă de emoții, studentă în anul terminal și trebuie să îți pregătești lucrarea de specialitate sau pur și simplu ești undeva între acestea două, ești hotărâtă ca anul acesta să te organizezi cât mai bine, astfel încât facultatea să nu-ți fie și timp liber și viață socială, iar tu să ai timp să-ți scrii, așa cum vrei, povestea.Ce poți face?

Începe cu pași mici și siguri, orientați către scopul tău, astfel încât să te împarți între examene, loc de muncă, prieteni, familie și să-ți mai rămână și timp liber pentru visuri, planuri și punerea lor în practică. Urmează etapele naturale ale oricărei povești de succes: introducere, cuprins, încheiere. Sau, de ce nu, creează-ți propriile etape, cele potrivite ție, care să te ajute să te cunoști, să crești și să realizezi tot ceea ce îți propui și chiar mai mult.

În introducere, încearcă să te organizezi.

Cine vrei să fii? Care este acel lucru care te diferențiază de restul? Dar cele care te ajută să crești? Așterne răspunsurile pe o foaie de hârtie,  schițând un plan de acțiune. Dacă ți-ai ales deja calea pe care vrei să o urmezi, dar vrei să jonglezi activitățile cotidiene cu și mai mult succes, personalizează clasicul fir narativ și începe în forță, intrând direct în miezul problemei.

Planifică-ți timpul și, descoperindu-te pas cu pas, fă ceva în fiecare zi pentru visul tău!

În cuprins, găsește echilibrul.

Cuprinsul poate reprezenta o parte plină de provocări, așa că ai grijă să nu uiți de tine și de timpul tău de repaus. Pentru că vrei ca, atunci când visul tău a prins formă, să te poți bucura pe deplin de el. În acest drum al autorealizării, este important să te organizezi eficient, astfel încât să găsești balanța optimă între activități și timp de odihnă, având grijă și de corp și de minte, de tine ca întreg.

Creează-ți propriul deznodământ.

La finalul zilei, fii cine vrei să fii și amintește-ți că nimic nu este imposibil. Într-adevăr, în multe dintre povești, personajul principal are un ajutor de nădejde, un confident, care îl ajută să iasă din impas, de fiecare dată când se confruntă cu un obstacol. Nici tu nu trebuie să fii singură. Cunoscând etapele unei povești de succes, dar și ale unui drum plin de provocări, Armina Sîrbu a creat Agenda Îndrăzneață, cu un conținut pentru minte, corp și suflet, care nu numai că te va ajuta să te organizezi eficient, ci îți va fi și cel mai bun prieten în drumul ales, determinându-te să îți învingi temerile, să ieși din zona de confort și să te cunoști cât mai bine, pentru a nu fi doar o studentă, ci și o femeie de succes în toate aspectele vieții tale și, mai ales, în scrierea propriei povești.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram