Le vrem pe toate pentru că nu știm ce vrem.

12/03/2024

"Este prea târziu sa ma apuc acum sa…". Aici completezi tu cu ce vrei pentru ca eu le-am auzit pe toate.

Am auzit și povesti din celalalt film: "peste x ani, după ce pleacă copiii la facultate, o sa îmi schimb profesia pentru ca niciodată nu mi-a plăcut ce fac. Am ajuns sa fac ce fac acum pentru ca asa m-a purtat viata."

Hai sa le luam pe rand:

  1. Niciodată nu e prea târziu sa te apuci de orice. Dar…dacă nu ai un plan pus la punct, nu știi ce te-a blocat pana acum (din interior, nu da vina pe diverși!), nu TE APUCI ODATA măcar timid, sa afli ce ar presupune o schimbare, nu te gândești cum ar arata o tranziție și mai ales CUM AI PUTEA SA TE BUCURI DE CALATORIA PANA ACOLO! Atunci e prea târziu.
  2. Copiii tai nu au nicio vina. Amânarea ta are alte motive. Normal ca îți dorești să te bucuri de ei, sa le fi alături pe parcursul dezvoltării lor. Ce te împiedică însă să te bucuri și tu de A FACE ceva ce îți place? De ce trebuie să fie "ori la bal, ori la spital?" De ce nu poți găsi un echilibru între o profesie mneah, un hobby fain ce poate ar duce spre o meserie care îți place? Ei ce adult model vad în casa zi de zi?
  3. De ce jobul trebuie sa fie un print pe cal alb? Știați ca suntem singura tara din Europa care la întrebarea "ce e cel mai important pentru tine la un job?" a înșirat o lista lunga de "prioritati"? Este un studiu făcut de Boston Consulting Group și conform fondatorului eJobs, suntem singuri care vrem IN MOD EGAL de la un job și stabilitate și salariu mare și colegi mișto și sa facem ceva meaningful și sa fie sigur pe mulți ani etc.

Le vrem pe toate pentru că nu știm ce vrem.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram