Îndrăznește

28/01/2024

Urmatoarea convorbire poate fi apasatoare…de butoane. Apasa Î daca ai curaj. Nu apăsa nimic ca să continui neschimbat.
Îndrăznește sa te odihnești. Sa te bucuri de timp cu tine. Cu cei dragi. Sa te pierzi în peisaj, chiar dacă peisajul e cu pete.
Îndrăznește sa spui "nu". Mai des. Cu zâmbetul pe buze și privind profitorul fix în ochi. Explica-i ca nu mai faci discount-uri, sa iei încă un task și încă unul. Trei fise de post la preț de una. Nu ești șosete.
Îndrăznește sa îți definești granițele. Granițele interioare și exterioare. Pe cele exterioare povesteste-le ca pe o reclama radio. Din nou și iar și mereu pana când și surzii vor pricepe. Pe cele interioare asculta-le, fredoneaza-le, da-le mai departe ca pe-un refren molipsitor. Toți avem nevoie de ele.
Îndrăznește sa calculezi valoarea muncii tale. Nu cât faci tu pe ora, ci cât ar pierde șeful tău dacă tu ai pleca. Oare cât i-ar cere un om nou la prima vedere a liste de responsabilități din fisa ta…inclusiv partea aia nescrisa. Oare ar găsi pe cineva? Oare ar trebui sa îți pese? De ce?
Îndrăznește sa mesteci pe îndelete. Sa savurezi o pauză cu masa ta. Sa savurezi o masa pe pauză. Apasă "pauza" in fiecare zi. Ca sa te poți bucura de weekend. Sa ai energie duminica.
Îndrăznește sa ai grija de tine. Pas cu pas. Mai des. Mai des. Mai des. Pana când devine o normalitate.
Apucă-te de tine!
Puțin.

Mai des.

Dacă singura ti-e greu, poate de mână cu mine

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram