Îndrăznește să visezi

09/03/2024

#reconversie. Când ajungi la 30 de ani, și ai acumulat deja câțiva ani de experiență profesională, dar nu te mai regăsești în ceea ce lucrezi, îndrăznește să visezi!

💚Mai este un hop si la 40 de ani si este adevărat că ai nevoie de curaj, o minte deschisă și o dorință mare de a te reorienta, dar dacă ajungi să faci ceea ce îți place cu adevărat, nu vei simți că faci un mare sacrificiu pentru schimbare, ci vei îmbrățișa provocarea la capătul căreia se află o profesia care se potriveste cu cine esti nu cu cine ai fost.
↪️Așa că pune-ți teama-n cui și hai să vorbim despre schimbarea pe care ți-o dorești în carieră!
💡De ce îndemnul de a lăsa frica de-o parte? Pentru că, în general, frica este primul sabotor care ne apare în cale atunci când vrem o schimbare la locul de muncă sau în viață. Cum fac schimbarea? Unde mă duc mai departe? De unde găsesc un job potrivit? Cine mă poate ajuta? Sunt întrebări firești pe care ni le adresăm atunci când apare dorința să schimbăm macazul în viața profesională.
↪️Apoi urmează lipsa informațiilor. Probabil nu ești la curent cu tendințele de pe piața muncii, sau încă nu-ți cunoști foarte bine potențialul, nu ai o viziune clară despre ceea ce îți dorești cu adevărat sau te-ai blocat în credințe și gândire limitativă. Toate acestea se pot rezolva simplu, apelând la un consultant în carieră. Eu sunt aici 🙂.
💅Stima de sine scăzută sau lipsa încrederii în propriile capacități sunt de asemenea sabotorii noștri atunci când dorim dar nu îndrăznim să facem o schimbare. Și aici există soluții și îndrumare pentru a ieși din zona de confort, a crește încrederea că poți mai mult, și a scoate la iveală capacități sau chiar telente deosebite pe care nu le conștientizezi încă.

👁Dacă îți face cu ochiul subiectul reconversiei profesionale, scrie-mi și vedem împreună ce e de făcut.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram