Îndrăznește, hai că poți!

04/03/2021

Manifest pentru 2018

by Armina

Ia-ți timp să (re)înveți să fii cu tine. Învață să te cunoști. Fii autentică. Respectă-te.

Ai încredere în forțele proprii. Ești mai mult decât crezi.

Concentrează-te pe ce îți dorești să faci. Planifică și realizează-ți visurile. Nu da putere altora asupra viitorului tău.

Iubește, iartă, mergi înainte. Împrietenește-te cu eșecurile și dansează cu fricile.

Fă destui bani încât să nu fii nevoită să trăiești altfel decât vrei.

Antrenează-ți creativitatea. Inventează și experimentează. Așa crești.

Ai grijă de mintea ta. Investește în dezvoltarea ta. Învață ceva nou în fiecare zi. Citește. Scrie orice, oricum, e terapie.

Exersează să te porți ca o doamnă, chiar dacă uneori va fi nevoie de coaie, e important să știi să îți folosești în primul rând atuurile genetice, restul se împrumută temporar.

Nu căuta perfecțiunea, nici ea nu te caută, pentru că nu există.

Fă-ți prieteni, cunoaște oameni noi, fii deschisă la alte perspective și vei avea idei la care nu ai fi visat. Din când în când fă curat și păstrează în jurul tău doar oamenii potriviți.

Șofează până când devii mai bună decât media celor din trafic. E un sentiment de libertate ca nici-altul.

Zâmbește, fie că e greu, fie că e ușor, un zâmbet nu are ce să strice. Hai că poți.

Dichisește-te chiar dacă nu îți e comod, vei fi admirată și te vei simți mai bine în pielea ta până la urmă.

Joacă-te, indiferent de vârstă, maturitatea nu e o destinație unde copilul din tine se duce să moară. Copilul trăiește dacă nu îl sufoci când devii adult sau părinte.

Joacă-te cu copii, cu pisici, câini, învață-le limbajul, te vor relaxa. Aleargă. Strigă prin pădure. Îmbrățișează un copac. Încearcă măcar o dată buze roșu ca focul, pantaloni galbeni și unghii cu gel. Nu toate odată.

Sentimentul că lumea se duce de râpă îl aveau și bunicii. Și ce dacă? Așa a fost întotdeauna. Alege-ți o zonă de confort, ieși din ea și fă lucruri de impact cât de des poți și apoi revino în zona de confort să îți încarci bateriile. Singurul mod în care poți reveni în tranșee ca să reziști să ”dai altora” pe termen lung e ca întâi să fii bine tu cu tine.

Familia e ca o oază. Dacă a ta nu este o oază, rămâneți doar prieteni. Nu îi lăsa să retrăiască prin tine viața pe care tu nu ți-o dorești.

Jocurile psihologice din relații nu fac decât să aducă confuzie și pierdere de vreme. E ok să îl suni tu prima. Dacă-l vrei, ia-l! Dacă nu te vrea, mergi mai departe.

Nu deveni dependentă de el, de ea, de una de alta, nici de cafea. Micile plăceri ale vieții e bine să rămână mici.

Fă spațiu în viața ta pentru lucrurile pe care adori să le faci. Indiferent cât de mult îți place sau nu serviciul pe care îl ai, păstrează energie și pentru altceva nelegat de serviciu, ce îți face plăcere.

Ai grijă de sănătatea ta, gândește preventiv. Ai doar 1 corp. Și este o mașinărie incredibilă pe care o acoperim cu haine. Mergi goală în intimitatea casei tale, dormi goală, încearcă marea fără costum de baie. Corpul tău merită atenția ta. Uneori și a altora – fii sexy din când în când.

Nu te teme să spui ce gândești. Așa se filtrează oportunitățile și oamenii din jurul tău. Legea atracției.

Nu trebuie să fii bună la ceva ca să practici acea activitate – poți să cânți la duș chiar dacă nu ai voce, whatever works. Dansează ca să te împrietenești cu corpul tău – nu contează cum, poți face asta în casă unde nu te vede nimeni. Orice îți încarcă bateriile.

Bucură-te de lucrurile mici și învață să le observi în fiecare zi, e o artă, aceea de a vedea ”cu toate simțurile”. Observă.

Partenerul tău de viață tre’ să te susțină și trebuie susținut, altfel nu e parteneriat și unul din voi ar trebui să schimbe ceva sau să încheiați povestea.

Nu te teme de finaluri, îndrăznește să îți urmezi intuiția și să pui ”sfârșit” la ce îți pare a fi un cap de poveste – pentru că este. Și e și un nou început. Start! Îndrăznește!

Poți descărca acest manifest în format tipăribil, aici.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram