Frumoasa așteptare a Crăciunului

04/03/2021

Când primii fulgi de nea ating pământul, ne gândim, cu bucurie, la venirea Crăciunului, sărbătoarea magică a copilăriei noastre. De fiecare dată când vorbim despre acesta, ne imaginăm atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă, înconjurați de oameni dragi, de familie, de prieteni, fiecare atât de diferiți, dar aduși laolaltă de faptul că magicul Crăciun este sărbătoarea bucuriei și a clipelor petrecute împreună.

Uneori, alegem să petrecem aceste momente într-un mod diferit. Chiar și în aceste cazuri, este important să fim conștienți de valoarea pe care prezența noastră o aduce apropiaților, și să le arătăm grija, iubirea și aprecierea, fie printr-un cadou, fie prin transmiterea unui simplu gând bun, chiar dacă nu suntem lângă ei.

În general, magia Crăciunului prinde contur încă din copilărie: momentele în care decorăm bradul, mulțimea de culori, figurine și luminițe, pregătirea scrisorii pentru Moș Crăciun, nenumăratele tentative de a fi cuminți, diversitatea bucatelor de pe mesele festive, mersul la colindat, așteptarea lui Moș Crăciun și, bineînțeles, marea bucurie a descoperirii cadourilor!

Odată cu înaintarea în vârstă, bucuria de a primi se transformă în cea de a dărui. Aducând zâmbetul pe fața celor dragi, avem satisfacția faptului că am ales cadoul potrivit și că ne bucurăm împreună.

Legat de planificarea sărbătorilor, lucrurile pot fi mai mult sau mai puțin simple, totul depinde doar de noi. Ca să fie cât mai relaxant, este bine să începem din timp. Fie că încercăm să ne organizăm timpul petrecut cu prietenii și cu familia, fie că jonglăm cu listele de cadouri, este indicat să nu le lăsăm pe ultima sută de metri, pentru ca Ajunul și zilele ce urmează să fie concentrate doar pe satisfacții și pe momentele plăcute. Este de mare ajutor să ne notăm pașii, să creăm liste, bifând fiecare lucru în parte, odată cu finalizarea lui.

Oricât de mult ne-am dori contrariul, zilele de sărbătoare zboară cu rapiditate. De aceea, așteptarea și pregătirea pentru Crăciun reprezintă un drum incitant, de care ne putem bucura cât mai mult, ca o completare a sărbătorii, în sine. Haideți să ne bucurăm împreună cu cei dragi, cu vin fiert și cadouri sub brad! De asemenea, să aducem cât mai multe zâmbete, arătându-ne aprecierea, tuturor celor care ne-au făcut anul mai bun!

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram