Dulapul cu haine

04/04/2024

#dinbucatariainterna. Azi e despre ordine în haine. Corpul meu s-a modificat mult, deci garderoba mea e "vie". Am urcat de la mărimea 36 la 42 și înapoi la 38-40 și de la masa musculara foarte proasta la una excelenta. M-am lățit în umeri și soldurile au fost mari de când ma știu. Burtica a venit cu bebicul și nu a mai plecat.

În toată tranziția asta am învățat sa gestionez "dulapul cu haine" cât mai pragmatic. Asa ca….împărtășesc din bucătăria interna azi câteva principii de managementul garderobei sustenabile, nu neapărat minimaliste:
✅️ New in, old out neapărat
❌️ Exclus haine care nu rezista la uscător, deci fără plasticuri care se topesc
✅️ New poate fi și vintage
❌️ No more one piece - gândesc în ținute când iau ceva nou, fie chiar și un tricou
✅️ Știu ce culori se potrivesc tenului și culorii parului și ma limitez la ele
❌️ Fără haine care strâng - sunt șanse foarte mari sa rămână nepurtate
✅️ Sutienele zboară la 6-8 luni and that's ok. Șosetele și spatele meu merita!
❌️ No more freaking suits! 2 sacouri și 2 pantaloni pentru "la nevoie" sunt suficiente. Prin natura mea de rebela le evit oricum…so why bother
✅️ Business-casual e stilul principal? Atunci colanții merg doar la sala (also…buci-impartite as zice ca e model de budoar nu de mers la Mall…dar mna…fiecare cu obiectivele ei, who am I to judge…poate they want to match with the lips sau cu pomeții pompati)
❌️ Decât cheap shi* mai bine pre-loved bumbac misto, viscoza, in (nu ma împac cu mătasea și satinul care ma aluneca din pat, dar înțeleg the luxury of it și răsfățul și sustiiiin)
✅️ Pantofi comozi - dupa operația de LIA și cât de mult iubesc mersul pe jos, de ce mi-as nenoroci gleznele și genunchii pentru extra centimetri? Oricum…my boobs are bigger than their ⚽️⚽️ dacă e vorba despre who's the alfa in a room. Și mai bine…Men are not my business niche 😎

Aparent o femeie obișnuită are în garderoba ei pentru un singur sezon aproximativ 150 de piese de îmbrăcăminte pe care le schimba la 4-6 luni. Adică ajung la gunoi majoritatea. Saraca planetă 🙄 și când te gândești ca it mostly comes from personal insecurities.

Hai dare.do. fa ordine și redu la jumate piesele din garderoba ta și tine-le de doua ori mai mult. Ești frumoasa pentru cine are ochi sa te vadă și fără PES-ul cel mai recent. Frumusețea vine din interior, din încrederea în sine. După ce ai petrecut suficient de mult timp cu tine, cu intenție și atenție, ti-e clar cine ești, ce vrei sa faci și ce vrei sa obții.
Spor la zbor!
Armina3

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram