Despre LinkedIn

12/02/2024

Nu imi trebuie LinkedIn! Si totusi…Daca esti in cautarea unui job si nu ai LinkedIn, ti-ai scazut din start salariul potential cu ~25% (de data asta nu e din statistici, e "pe surse" si din experienta proprie). Asa ca in februarie te voi învăța tot ce ai nevoie să știi despre profilul tău de Linkedin, de la rolul pe care îl are, până la modalități de a atrage colaboratori folosind contul tău daca esti freelancer.
Linkedin este cea mai mare rețea de socializare axată pe business, la nivel mondial, iar dacă ai nevoie de un profil bun care să-ți aducă fie un job potrivit, fie recrutezi tu candidați pentru ocuparea unui post, sau pur și simplu cauți să te prezinți, să-ți faci vocea auzită (mă rog, scrisă), să-ți crești brandul personal și vizibilitatea în mediul online, să găsești clienți, parteneri de afaceri sau colaboratori, atunci trebuie să afli secretele din spatele unui profil de Linkedin optimizat pentru nevoile tale.

Dacă ești deja familiarizat/ă cu platforma, dar nu ești mulțumit/ă de rezultate și audiență, atunci sigur este loc de îmbunătățiri, pentru a te bucura de toate avantajele pe care ți le oferă.

Cum? Scrie-mi și te voi învăța pașii pe care trebuie să-i urmezi în crearea sau îmbunătățirea profilului tău, greșeli comune pe care e bine să le eviți atunci îți contruiești contul, feedback pentru profilul fiecărui participant, trucuri SEO, iar la secțiunea de „ask me anything” voi aduce și mai multă claritate răspunzând întrebărilor tale.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram