Despre LinkedIn 2.0

21/02/2024

Cum creezi un profil bun de Linkedin? Depinde. Uite niște lucruri generale care în mare sunt valide pentru toți. Doar ca aplicandu-le cu toții, unde mai e diferențierea, personalizarea?
Vrei să afli câteva ponturi despre cum să arate pagina ta și reguli de bază pentru a face o primă impresie bună?
Iată câteva sugestii:
✅️Adaugă informații în fiecare secțiune. Da, durează. Da, e important și pentru antreprenori, pentru cei care nu își cauta un job ca le e bine unde sunt acum. De ce? Povestim marți.
❌️Degeaba e totul complet daca nu revii frecvent sa ai activitate. Cat de frecvent? Depinde.
✅️About este sectiunea cea mai importanta. Aici trebuie să adaugi toate competențele tale profesionale, ce specializări ai și ce te diferențiază față de ceilalți de pe piață, pentru a capta atenția celor interesați de tine. E ca un pitch personal fără emoțiile susținerii lui.
❌️Nu ai de ce sa folosești numărul maxim de caractere decât dacă ai ceva relevant de scris. Poți face însă alte lucruri care sa te diferențieze de mulțime. Povestim marți ce 😉
✅️Fotografia este foarte importanta. Fie că ne place sau nu, "fața" poate să spună multe lucruri despre tine, iar recruiterii sau potențialii clienti sunt atenți la asta. Asta nu înseamnă că trebuie să mergi la un photoshoot profesional și sa lași acolo 200 de euro pentru o "poza tip pasaport".
❌️Nu am nevoie sa știu tot ce ai făcut vreodată dacă nu mai vrei să continui pe o anumita direcție sau anumite roluri din trecut nu sunt de interes pentru viitor. Cu mici excepții, ce ai făcut acum mai mult de 10 ani, nu ma interesează. Povestim marți care sunt excepțiile și de ce profilul meu este atât de "plin".
✅️Spune-ți povestea. Sau poveștile. Suntem unici, și fiecare dintre noi are povestea sa. Poveștile atrag, stârnesc curiozitatea și conectează oamenii. Sunt anumite secțiuni pe care le poți folosi pentru a scoate în evidenta "firul rosu", "călătoria ta" si ar fi bine sa profiți de ele!
❌️Poza ta nu ar trebui sa fie singura imgine din profilul tau. Folosește imagini sugestive, video-uri cu sens sau infografice colorate pentru a face profilul tau cât mai distinctiv-reprezentativ.

Dacă ce am scris mai sus ți-a dat puțină claritate și nu te mulțumești cu puțin, scrie-mi.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram