De ce să iei cina cu valorile tale personale

27/09/2023

Azi a fost o zi dintr-un film prost. Am avut 4 programări pentru coaching și niciuna nu a "fost sa fie" 🙂. Se întâmplă așa pentru că viața e prioritară și cariera este secundară.

Indiferent de cât de mult îți dorești un job nou, o promovare, o rescriere de CV care să oglindească cine ești acum, sau pur și simplu o sesiune de claritate sau coaching pe obiceiuri noi, "Life happens"!

Viața e prima și pentru clienți și pentru mine. Azi nu a fost să fie. Asta nu înseamnă că nu am profitat la maxim de ziua de azi. Nicidecum. Când știi care sunt valorile tale și ce e important pentru tine, nimic nu are potențialul să devină "o dramă"

🧘‍♀️Valorile personale sunt adânc înrădăcinate în cine suntem noi fie că te cunoști sau nu, le ai și ele sunt TU!

🧘‍♀️Valorile personale, conștient sau nu, ne influențează deciziile. Poți să alegi să le asculți și să decizi conștient să: petreci timp cu tine, să faci "un dolce niente", nu răspunzi la telefon unei persoane toxice.

🧘‍♀️Valorile personale care nu sunt hrănite, strigă în disperare și își iau timpul din programul tău "cu forța".

🧘‍♀️Valorile personale pe care le ignori sau nici nu știi cât de mult înseamnă pentru tine în adâncul sufletului tău, te blochează să mai faci ceva în alte direcții. Te țin pe canapea pentru că sunt în "sub-atenție" și până când nu le acorzi măcar 5 minute, nu te vor lăsa să ieși din blocaj.

🧘‍♀️Valorile personale pe care le îngrijești excesiv, le hrănești prea mult, le strigi în "ochii celorlalți", intră în "supra atenție" și o sa te ducă în burn-out, fie ca îți dai seama sau nu.

🌋Și sa vezi ce "petrecere" este când în lista ta de valori prioritare ai valori opuse: independența și apartenența sau performanța și grija pentru ceilalți. O petrecere în toată regula. 

🥳Cum ar fi sa organizezi tu o petrecere și să-ți aduci la cina toate valorile personale prioritare, să înțelegi ce relații sunt între ele și cum te împing să iei decizii de viață? Ar fi fain îți zic eu. Pentru că după ce ai lua cina cu ele, vei putea vedea mai departe. Dincolo de deciziile de viață. Vei putea lua decizii de cariera mult mai ușor și aliniat la cine ești. 

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram