DareDo și Sacpartout – making of

04/03/2021

Sacpartout face genți și borsete colorate din piele în serie limitată. Totul este handmade și arată grozav.

Într-o zi ne gândeam oare cum ar arăta o poșetă pentru DareDo Planner – Agenda Îndrăzneață. O poșetă pe măsură…adică…o copertă drăguță, rezistentă și de care să îți fie drag, în care să ascunzi Planner-ul tău de ochii lumii.

Ne-am pus la masă și am povestit, am studiat piața din vest și am decis să încercăm 4 variante: cu piele ecologică, nubuk căptușit, piele întoarsă și piele lucioasă.

Am experimentat cu diferite buzunare și sisteme de închidere și iată ce a ieșit.

De acum, în parteneriat cu Sacpartout, îți oferim și coperți cool. Poți face comandă de o copertă croită conform preferințelor tale pe site-ul nostru sau pe facebook.

Rezistentă, colorată, cu/fără buzunare, cu elastic orizontal/vertical sau nasture metalic, pe măsura Agendei Îndrăznețe. Poți alege nubuk, piele lucioasă, piele întoarsă sau ecologică.

O poți folosi și cu alte agende sau caiete de notițe, jurnale de mărime similară: A5 grosime cotor ~270 de pagini, prindere cu spiră.

Mai jos găsești o poză cu un întreg curcubeu de culori disponibile.

Prețul depinde de tipul de piele și caracteristicile alese.

Termenul de lucru este 10 zile.

Comenzile din luna iunie vin la pachet cu o Agendă Îndrăzneață, numai bună de făcut cadou pentru a pune la cale vara.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram