Dă o șansă visurilor tale!

04/03/2021

Povești de succes: Lisa Nichols

„God help me get out of my own way so that I can do what I’m here to do.”

Haideți să ne imaginăm că atât posibilitatea unei vieți de succes, cât și controlul asupra a cine suntem și unde vrem să ajungem, stă în fiecare dintre noi, realizând că toate lucrurile minunate din această lume au fost create de oameni obișnuiți. Indiferent de contextul în care se aflau, mai mult sau mai puțin favorabil, acești oameni au reușit să conștientizeze puterea care se afla înăuntrul lor, luându-și destinul în propriile mâini și arătând de ce lumea este mai bună pentru că ei fac parte din ea.

„The truth is that no matter where you started out in life, you have a choice between scarcity and abundance.”

Unul dintre oamenii, care nu numai ca și-a schimbat complet viața, dar a dat putere și altora să o facă, este Lisa Nichols. Povestea ei este un exemplu minunat de pasiune și de ambiție, drumul propriei deveniri reprezentând o luptă continuă a redescoperirii și a afirmării, pentru că, la vârsta de 27 de ani, Lisa era o mamă singură, care se lupta pentru supraviețuire.

„Fear is not meant to stop you, it’s meant to wake you up, to keep you up at night preparing and prepping for your goals.”

În viața Lisei, obstacolele se aflau la tot pasul, de la situația financiară, până la faptul că nu știa încotro avea să se îndrepte. Cu toate acestea, a realizat că unica salvare se află în mâinile ei. Alegând să își schimbe viața, indiferent de greutățile de până atunci, determinarea și reziliența Lisei au făcut-o să își planifice pașii către succes, luând fiecare eșec ca pe o lecție și folosindu-se de emoțiile negative, care altădată o paralizau, ca de niște unelte, pe care le-a îmbinat cu pasiunea pentru lucrurile în care credea, cu iubirea pentru fiul ei și, în timp, cu iubirea de sine.

„Are you willing to do the things you don’t want to do and say the things you don’t want to say so that you can become the man or woman you’ve always known yourself to be.”

Pe măsură ce avansa către visul ei, dedicația și perseverența Lisei au devenit tot mai feroce. Hotărârea de a avea o altă viață era atât de puternică, încât nu s-a lăsat distrasă de la calea pe care a ales-o, s-a avântat în necunoscut, până când nu s-a mai temut de noile posibilități, ci a profitat de fiecare dintre acestea.

„When your clarity meets your conviction, and you apply the action to the equation, your world will begin to transform before your eyes.”

În urma tuturor eforturilor ei, Lisa a reușit să strângă o sumă de bani, pe care a investit-o în visul ei, programul „Motivating teen spirit”,  în cadrul căruia a ajutat adolescenții să se auto-aprecieze și să ia decizii bune pentru viitorul lor, prevenind peste 3800 de sinucideri și peste 2500 de cazuri de abandon școlar. Astăzi, Lisa este unul dintre cei mai renumiți speakeri motivaționali din lume și, pentru numeroasele ei realizări, a primit diferite premii, printre care „Humanitarian Award” și premiul „Heart of Learning”.

„No one else can dance your dance. No one else can sing your song. No one else can write your story.”

Lisa a demonstrat întregii lumi că teama este bună, că iubirea este bună, că toate emoțiile, toate sentimentele, folosite cu scop și cu sens, te propulsează mai aproape de cine îți dorești să fii. Rămânând în confort, șansele să revoluționăm ceea ce suntem, să ne reinventăm, să ne autodepășim, scad. Putem învăța din exemplul Lisei și din exemplul altor oameni ca ea, care au crezut atât de mult în visul lor, încât nu s-au gândit nicio clipă să renunțe sau să se abată de la împlinirea lui.

Preia și tu responsabilitatea și controlul asupra propriei vieți. Joacă-te cu emoțiile, combină-le cu pasiune și fă din ele arme de succes. Amintește-ți că poți oricând să-ți trăiești visul și să îți îndeplinești scopul, invitând reușita să-ți fie alături, ca un tovarăș de neuitat!

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram