CV-ul „cu de toate„

19/02/2024

CV-ul "cu de toate" dăunează grav șanselor de a fi invitata la interviu. Hai sa îl nișam un pic, sa se vadă o direcție spre viitorul pe care ti-l dorești dacă vrei sa și guști din acel viitor curând.
⁉️Un CV prea stufos, încărcat cu multă informație irelevantă poate să fie un punct slab, iar recruterul să nu-l ia în considerare?
☕️În general, cei care se ocupă de recrutări primesc tone de informații irelevante, care nu sunt legate de cerințele job-ului pentru care ai aplicat, iar asta face diferența între a te chema sau nu la un interviu.
😎Sunt formați în a depista rapid greșelile făcute într-un CV și în doar câteva secunde pot accepta sau respinge documentul tău de prezentare.
✅️Știai ca…? Modul în care scrii despre realizările tale profesionale poate arăta că ești un canditat activ sau pasiv? Angajatorii își doresc în general, oameni de acțiune. Așa că, în loc să spui „Când am lucrat acolo, compania a relizat vânzări de…”, poți spune „Am crescut vânzările pentru companie de la…”
✅️Știai că…? Există joburi pentru care nu este relevantă prea multă descriere, detalii și informații? Pentru un job care face parte dintr-un domeniu tehnic, este nevoie să specifici doar ce experiență ai și perioada lucrată. Apoi cât mai simplu, explica în 2 fraze ce ai făcut. Nu sta niciun recruiter sa descifreze ce ai meșterit tu în Python 2 ani explicati în 300 de cuvinte.
✅️Știai că…? Un mare NU în realizarea unui CV este să adaugi informații care nu pot fii verificate? Toate experiențele anterioare la joburi, toate studiile, toate acțiunile pe care spui că le-ai făcut trebuie să fie adevărate și demonstrabile, pentru ca angajatorul sau recruiterul să învestească încredere în tine.
Ei bine, dacă nu știai toate astea și încă multe alte lucruri care nu au ce cauta în CV, afla ca exista multe alte lucruri pe care adesea nu le iei în seama care TREBUIE scrise.
Daca vrei să ai un CV impecabil, mai am 2 locuri la Career Clarity saptamana aceasta si urmatoarea. În acest atelier online vei afla totul despre CV, primești feedback pe CV-ul tau și informații despre piață, și ai loc sa ma intrebi orice pentru mai multă claritate în drumul tău profesional. Scrie-mi și hai! 🙂

daredocoach #careerdevelopment #careercoaching #cv #scrierecv

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram