Confidențial

24/05/2023

"Confidențial" vei scrie la numele companiei cu care te dezavantajează să te asociezi. Ca sa poti sa faci closure și să mergi mai departe."

Atunci când lucrezi pentru un client, îi ceri permisiunea să îl adaugi în portofoliul tău. El îți oferă un testimonial în semn de satisfacție și mulțumire pentru serviciile prestate. Poți sau nu să povestesti despre proiectele făcute împreună. El poate cere un NDA. 

Atunci când compania la care lucrezi nu își mai respecta valorile declarate, se produce "o rană de nedreptate". Care se poate vindeca sau se poate extinde. Depinde de oamenii din companie. Doar ca din exterior nu se vad ei, ci brandul firmei. Numele ei. 

Numele pe care tu decizi dacă îl pui în CV sau nu. Alături de numele tău. Valorile voastre se suprapun, sunt cât de cât comune? Au fost, dar acum sunt opuse? Fără iluzii de grandomanie, CV-ul tău îți aparține. Tu decizi dacă un angajator cu care ai avut un clash de valori merită sa fie în CV.  

De exemplu: 

  • ai fost pusă în situația de a semna ceva cu care nu ești de acord și ai refuzat
  • ți s-a tăiat o deducere de benzina doar pentru că "tu oricum nu circuli cât colegii tai"
  • "au scăzut vânzările peste tot, deci chiar dacă tu ți-ai depășit target-ul, nu putem să-ți dăm doar ție bonus ca nu e corect"
  • "poți să pleci, dar nu mai primești ultimul salariu"

Poți folosi cuvântul "Confidențial" în loc de numele firmei. Explici față în față, nu explica CV-ul tău. Zero oportunitate de "păreri preconcepute" sau "judecați în lipsa".

Dacă nu ai fi angajat, ci ai lucra de la egal la egal pe un contract prestări servicii, ai pune acest "client" pe site-ul tău, cu mândrie? Sau mai degrabă l-ai păstra confidențial? Sau l-ai pune pe lista neagră de rau-platnici dacă nu ți-a plătit ultima factură / ultimul salariu?

Dacă CV-ul tău nu trece de screening din cauza numelui ultimului angajator poți pune numele companiei: "confidențial". Undisclosed. Neutru. Fără nori de ploaie deasupra job search-ului tău. Nu lua furtuna cu tine. Ai nevoie de soare în căutare. Și când vei ajunge la interviu, nu doar angajatorul te alege pe tine. Și tu îl alegi. Cu valori comune.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram