Coboară de pe roata de hamster

09/04/2024

„Îmi doresc o schimbare! Sunt Teodora, am 30 de ani, mă pregătesc să ies din concediul de îngrijire copil și mă apucă panica la gândul că trebuie să mă întorc la vechiul loc de muncă. Cumva, înainte să se nască băiatul meu, credeam că voi avea suficient timp la dispoziție, 2 ani de stat acasă cu copilul, în care să învăț ceva nou, poate să urmez niște cursuri sau ceva mai îndrăzneț: să mă înscriu la altă facultate. Dar adevărul este că viața de proaspătă mămică este destul de solicitantă cu tot caruselul de emoții, nopți nedormite, energia mea este la pământ, timpul a trecut și nu am nicio tragere de inimă să mă apuc de cursuri acum pe ultima sută de metri. Aș vrea să învăț ceva nou, însă nu știu dacă îmi voi găsi timpul necesar și mi se pare greu să mă concentrez la asta, acum când mă dedic copilului și familiei…”

Sunt mamă și asta îmi ocupă tot timpul! Ai simțit asta pe pielea ta, atunci când ți-ai dorit să începi ceva nou, poate un sport, un hobby sau să schimbi serviciul? E adevărat că pentru toate astea ai nevoie de timp, iar lipsa de timp generează frustrare, care duce la lipsă de energie, lipsa de energie creează procrastinare și ce să vezi? Procrastinarea duce la și mai multă lipsă de timp și neîmplinirea nevoilor sufletești.

Vrei să cobori de pe roata de hamster și să începi cu pași mici marea ta schimbare? Am pregătit ceva pentru tine! Te ajut să înțelegi mai bine ce este învățarea, cum să gestionezi timpul dedicat învățării astfel încât să nu stai ore în șir în fața unor foi scrise, din care nu reușești să reții nimic, care este mentalitatea potrivită pentru a începe procesul și cum să găsești timp și plăcere pentru învățare.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram