Calea către reconversie

19/03/2024

„Am 35 de ani și de vreo 12 ani lucrez în același loc, în care nu mă mai regăsesc. Este al doilea job pe care l-am avut și am rămas acolo din diverse motive de comoditate. Am avut o pauză de doi ani și jumătate, în perioada 2014-2017, când s-a născut copilul meu, acum în vârstă de 8 ani. Atunci când m-am întors din concediul de creștere copil, mi-aș fi dorit să-mi schimb locul de muncă cu unul mai cu sens pentru mine, cu un program flexibil pentru a putea petrece mai mult timp cu copilul. Însă am fost nevoită să mă întorc la vechiul job din motive financiare, mai ales că am mai stat 6 luni în plus față de cât aveam dreptul, și fără indemnizație sau alt venit.

Odată cu copilul, am simțit și eu nevoia să cresc profesional, să am un job care să însemne mai mult decât a sta blocată 8-17 într-un birou, într-un mediu nu tocmai prietenos cu femeile în domeniul construcțiilor. Cred că am multe de oferit, îmi doresc să fac niște cursuri de perfecționare în alt domeniu unde pot să fiu creativă, pot fi văzută și apreciată cu adevărat, să găsesc scopul meu real și să pot face mai mulți bani lucrând mai concentrat.

👠Gata cu fricile, cu calea bătătorită, trebuie să schimb ceva. Vreau să fiu o mamă puternică, sigură pe ea, care își cunoaște valoarea, nu se mai mulțumește cu orice primește, un exemplu de curaj pentru copilul meu, și de aceea am nevoie să schimb locul de muncă!”

Genul acesta de mesaje, primite de la persoane cu care urmează să colaborez, mă motivează să duc mai departe programele mele de orientare în carieră și reconversie profesională. Dacă din diverse motive nu te mai regăsești în jobul tău din prezent, îți dorești să activezi în alt domeniu, simți că nu mai este despre tine, cauți soluții și îndrumare, te aștept pe 26.03 (martea viitoare) de la 18.30 la 20.30 la cursul meu online "Calea catre reconversie".

Calea către reconversie este despre ce trebuie să faci înainte, în timpul și după ce decizi că vrei ALTCEVA, dar nu știi ce. Bonus: cum refuzi politicos ce nu e pentru tine.
Vom povesti împreună despre:

 1. Cum te pregătești înainte de reconversie:
  🐛Cum știi că este momentul potrivit pentru o mutare strategică în viața profesională?
  🦋Înțelegerea propriilor abilități transferabile (inclusiv cele din mămicie)
  🌳Explorarea opțiunilor disponibile, potențiale versus reale
  🐘Elefantul din cameră: digital skills
 2. Strategii de echilibru viață-muncă:
  💆‍♀️Care sunt rolurile tale în prezent și cum vei jongla cu ele?
  ➡️Managementul timpului, setarea limitelor personale și sisteme de suport
  ➡️Cum poți gestiona vina, anxietatea și tranziția
 3. Reziliența emoțională și grija față de sine în procesul de reconversie profesională
  🐛Cum navighezi și integrezi schimbările identitare în viața profesională
  🌺În special pentru mame: vina și FOMO față de copii

Scrie-mi și hai să punem țara la cale.

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram