Program de transformare personală și profesională, spre o viață auto-direcționată, cu claritate, curaj și consecvență
VIS ȘI FĂCUT!
Preia controlul asupra vieții tale prin metoda Dare.Do.®
Înscrie-te până luni, 20 mai la pret de early bird!
REZERV UN LOC

Dacă tu crezi că poți, vei reuși, dacă nu crezi că poți, ai dreptate!

Dare.Do.® = Dream wildly. Plan well. Dare more. Do with passion. = Stăpână pe viața ta.
Dacă ți-e greu să vizualizezi cum va arăta viața ta în 3-5 ani, nu reușești să te ții de ce îți propui să faci, crezi că ”haos-ul” din jur este din cauza puterii mici de concentrare, profesional consideri că o negociere salarială e imposibilă, nu știi la ce te pricepi sau ce ți-ar face plăcere pentru că nu ai pasiuni intense pentru nicio ocupație...e timpul să te ”apuci de tine”.
VREAU ÎN PROGRAM

Poate și tu simți că...

• Îți lipsește motivația sau îți e greu să te concentrezi pentru a finaliza un plan
• Obiectivele tale sunt pe ultimul loc, după ce rezolvi urgențele celorlalți
• Te cuprinde anxietatea când încerci să organizezi ceva și să te ții de plan 
• Pentru tine nu găsești timp sau energie, sau când prinzi un pic de timp faci orice numai reflecție nu
• Visul de a porni un proiect sau business pe cont propriu e imposibil acum
VREAU ÎN PROGRAM
4 pași ca să redevii stăpână pe viața ta

Metoda Dare.Do.® pentru a prelua controlul asupra vieții tale

VREAU ÎN PROGRAM
1. ”Dream wild / Visează nebunește”
Dacă ai deja un vis sau obiectiv setat e grozav. Dacă nu, te voi ghida să alegi unul foarte relevant pentru tine. Fie pentru 3 luni, 1 an sau 3 ani. Pe plan personal precum dobândirea unei noi abilități, sau un obicei nou sau profesional: un upgrade de skills sau mindset, obținerea unei certificări sau de ce, pașii următori în business.
2. ”Plan well / Planifică bine”

Te voi ajuta să creezi un plan de dezvoltare, acțiune sau de învățare, folosind un instrument valid, testat și foarte apreciat. Astfel că visul / obiectivul tău să devină realist, realizabil și să dobândești claritate și focus.
3. ”Dare more / Îndrăznește mai mult”
Vom testa împreună planul creat și vom învăța ce ți se potrivește cel mai bine. Modificăm, tăiem, recreionăm, astfel încât să învingem frici, impostură, incertitudini, și alți gremlini.
4. ”Do with passion / Acționează cu pasiune”
Lucrăm pe rețeta consecvenței și ce ”îți alimentează” acțiunea chiar și când drumul va deveni mai greu. 

La final vom rezuma experiența și vom trage concluzii despre cum a decurs procesul tău individual spre o viață self-directed / autonomă și pașii ce urmează dincolo de limitele programului.

Acest program conține

5 sesiuni live online pe metoda Dare.Do.® disponibile ulterior și în formă înregistrată

2 sesiuni individuale de speed-coaching cu mine (45 de minute x 2), pe care le poți accesa în mai-august

2 ateliere de lucru live online în grupuri mici: auto-(re)descoperire sau reconversie profesională

VREAU ÎN PROGRAM

Ce mai primești?

• Practici și instrumente, inspirație și resurse pe care în altă perioadă a anului, le poți aborda doar separat, în programele de scurtă durată / atelierele online one-time etc. În acest program sunt toate, într-un flow cu sens
• Exerciții individuale și de grup pe care le poți relua oricând simți nevoia
• Comunitatea și sentimentul de apartenență la grup - voi avea o conversație cu fiecare femeie care se înscrie pentru a decide dacă acest program e potrivit pentru ea
• Toolbox pentru creier cu esența a peste 20 de cărți best-seller din domeniul învățării, motivației, planificării personale, creionării job-ului potrivit.
• Job crafting guide cu exerciții și pași clari pentru a îți redefini viața profesională în jurul celei personale
VREAU ÎN PROGRAM

Ce au spus alți cursanți despre edițiile anterioare

 • Am apreciat foarte mult acest curs. Informația este de buna calitate si îmbina exercitiile, cu teoria si lucrul in triade pentru reflecție, inspirație si pașii următori de acțiune . Mulțumesc, Armina pentru disponibilitatea de a da feedback in diverse stadii ale planului de învățare.


 • Un curs excelent gandit, foarte bogat in materiale bine documentate, care este suficient de flexibil incat sa il poti parcurge in ritmul tau si cu disponibilitatea ta de timp sau din contră, împreună cu grupul. Sistemul de sustinere Dare.Do. este foarte util iar sfaturile si sprijinul primit de-a lungul cursului sunt personalizate pe situatia ta specifica. Recomand cursul cu toata increderea.
 • Multumesc pentru resurse si pentru rabdarea cu care ne-ai ghidat in acest proces personal. Mi-au fost utile exercitiile practice, resursele de inspiratie extra si structurile simple care sa ne puna in actiune. Au ajutat mult si reminderele de a nu fi perfecti ci mai degraba de a ne apuca de lucru.
 • Mi-ai demonstrat că pot, urmând pasi mici dar siguri, sa ajung acolo unde imi doresc!
 • Un curs condensat, în care am aflat ca a-mi lega obiectivele de invatare de cine sunt și ce îmi doresc, dar și de ce resurse am la dispoziție, îmi va creste mult șansele de a obține rezultate. Materiale scrise, video, surse diverse, Armina le-a adunat pe toate sa te ajute sa afli mai multe despre cum înveți și cum o poți face mai bine. Mersi, Armina!
 • Daca nu poti sa duci o sarcina pana la capat, daca viata ta e mai mult un haos decat ceva echilibrat. Cursul asta e cu sigurata pentru tine. Armina este un profesionist, o mamica si un om cu care nu te-ai plictisi sa vorbesti. Ofera in cursul acesta nu doar materiale de calitate, dar si experiente personale care te fac sa intelegi aplicabilitatea fiecarui instrument in parte. M-a ajutat sa imi dau seama unde greseam, sa fiu mai motivata si sa imi dau seama ca timpul meu e cea mai valoroasa resursa. 🙏🏻💓 
 • Cursul Arminei m-a ajutat super mult sa inteleg ce si cum ar trebui sa invat astfel incat sa devin cine vreau eu sa devin. De asemenea, mi-a clarificat gandurile in ceea ce priveste obiectivele personale versus obiectivele de business / dezvoltare (vreau sa am un business vs vreau sa inteleg ce inseamna antreprenoriatul in Romania ca sa imi dau seama daca e potrivit pentru mine). Recomand 100% :)
 • Foarte insightful, bine gandit, structurat, profesional, dar si placut. Te simti bine, este un curs interactiv. Imi place ca Armina imbina mai multe aspecte ale productivitatii din studii stiintifice recente si le pune intr-un puzzle fain cu propriile insight-uri + exemple din experiente personale care ajuta foarte mult. Asta aduce o valoare f mare. Iar pasiunea ei, abordarea sincera, autentica, si very deep totodata in research m-a atras la acest program f mult. Arminei ii pasa sa rezolve "problema" cheie, nu doar sa faca un "curs". Am avut multe insight-uri pe parcursul workshop-ului, iar asta nu se mi se intampla la cursuri de genul de obicei. Cred ca e primul curs similar in care zic: Da! Am aha moments. Si ii multumesc foarte tare!
 • Mi-am clarificat bug-urile pe care le aveam in momentul in care ma "puneam" sa cresc. Ceva nu mergea. Iar prin curs am reusit sa o iau din aproape in aproape ca sa imi dau seama ce nu merge si sa actionez in consecinta. Super utile metodele. Partea de self reflection m-a ajutat enorm. Si mi-a placut mult procesul de creare a planului (nu planul in sine). Faptul ca mi-am dat seama ca stiu ce functioneaza si ce nu functioneaza pentru mine atunci cand vreau sa cresc. Loved it.

 • Armina e o persoana pasionata de acest subiect si se vede clar ca face asta din dorinta ca aceste instrumente sa fie cunoscute de cat mai multe persoane. Dupa acest curs fiecare va reusi cu siguranta sa isi ia ce informatii are nevoie in acel moment si mai ales sa aleaga instrumentele care se muleaza pe stiul lui de invatare. Multumesc inca o data Armina pentru acest curs!

 • Mi-a palcut foarte mult cursul. A aflat informatii noi si exemplele date-au ajutat sa asimilez mai repede si mai bine informatia. Mulțumesc
 • Armina, esti super tare :) Nu zic doar asa... ca te cunosc. Zic asta pentru ca se vede ca ITI PASA. Iti pasa de oameni, de evolutia lor, iti pasa sa isi implineasca potentialul si ii ghidezi si acompaniezi, cu prietenie, pe tot parcursul cursului.
 • Programul Arminei a fost ca un imbold, un sut in fund de a debloca niste subiecte pe care le tot amanam.
REZERV UN LOC

Dacă nu ești sigură că e pentru tine, scrie-mi să ne lămurim într-o conversație de 15 minute si rezerva un loc AICI.

  Plătește online

  Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
  Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram