Personal Power Package

Ce apare despre tine când îți cauți numele pe Google?

Indiferent de ce alegi să povestești despre tine online, cine vrea să afle lucruri despre tine își va forma o percepție în funcție de ce va găsi pe Google. Nu lăsa la întâmplare informațiile online. 

În acest pachet de servicii te ajut să îți ”spui” proactiv povestea în propriul CV și în profilul de pe LinkedIn. Facem și o căutare să vedem ce ar fi de șters.  

Fie că ești în căutarea unui job sau nu, poate ești freelancer, sau doar vrei ca lumea să știe ceva anume despre tine, ai șanse mai mari ca oamenii să înțeleagă la ce ești bună și ce vrei să faci dacă ai grijă de amprenta ta online. 

Lucrând 1-la-1, scriem împreună povestea ta profesională, autentic, cu propria voce și o doză sănătoasă de modestie. 

Dacă tu nu ai grijă de imaginea ta, iar ceilalți investesc în propriul brand online, pierzi startul, nu ajungi la interviu, nu ești invitată la pitch.
Vreau și eu!

Apariții Media

Coaching pentru mame (Pachet de 3 sesiuni)

Am început să lucrez de la 18 ani și tot timpul am experimentat, ajustat și învățat din proces. Am făcut totul planificat și mi-am asumat riscuri calculate.

Am făcut performanță, am ajuns și în burnout, corpul a spus ”nu”, într-un final am decis să mă opresc. Am decis să fiu și mamă și să îmi iau job nou, mai slow. De atunci au trecut 5 ani ca o tornadă de mici dimensiuni. ”Va urma” :))

Schimbarea vine deseori cu confuzie și emoții puternice. Te susțin să alegi ce e mai bine pentru tine.

Fie că vânezi un job mai potrivit pentru tine, că vrei o schimbare după doi ani de schimbat scutece sau că decizi să pornești un business de la zero.

De aceea am creat o serie de programe premium de training de grup și sesiuni individuale de coaching, prin care să-ți recapeți claritatea, curajul și consecvența și să faci schimbarea care pare imposibilă acum.

Fă-ți timp pentru tine ca să ai energie pentru ceilalți. Apucă-te de tine!
Începe azi

Descarcă aici Survival KIT după CIC. Un ghid scurt și cuprinzător cu drepturile și obligațiile angajatei și angajatorului la revenirea din concediul de îngrijire a copilului. 
*E gratuit, doar te abonezi la newsletter

Plătește online

Echipa ByArmina - SC CRB COMERTRANSCONSULT SRL
Copyright 2020 - 2024 byArmina.com | byArmina.com foloseste cookie-uri | Termeni și condiții | Politică de confidențialitate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram