Oferiți personalizare?

Nu oferim agende personalizate pe bucată, dar poți folosi coperta preferată de carte sau caiet A5 pentru individualizare.

Pentru comenzi de peste 50 de bucăți se pot personaliza coperțile. Trimite-ne un mesaj cu o comandă fermă și dorința ta de personalizare și putem cere o cotație la tipografie.

Oferiți discount-uri de volum?

Pentru comenzi de minim 20 de bucăți, poți cere o ofertă de preț, aici. Pentru comenzi mai mici se aplică prețurile din magazin.

Pot găsi Agenda Îndrăzneață în vreo librărie sau magazin?

În prezent poți achiziționa Agenda Îndrăzneață din magazinul de pe site sau de pe Emag.

O poți răsfoi:

  • într-un showroom Emag.
  • în București la stochistul nostru – zona Piața Victoriei. Lasă-ne un mesaj pentru a te pune în contact.
  • în Pitești este expusă la Teen Refuge
  • în Cluj-Napoca te poți întâlni cu colega noastră să ți-o prezinte, dar comanda se face online. Lasă-ne un mesaj pentru a te pune în contact.
  • online indiferent de unde ești, poți vizualiza primele 22 de pagini

Dacă găsești Agenda Îndrăzneață în alte locații, te rog anunță-ne.

Cariocile standard întinează pe pagini? Ce instrumente de scris recomandați pentru Agenda Îndrăzneață?

Nici carioca nici cerneala nu trece prin hârtie. Nouă ne plac următoarele:

  • Fine liner-ele colorate de la Staedtler
  • Cariocile Pelikan Colorella Twin
  • Pixurile fine cu rezerve de la Pilot Hi-Techpoint de 0.7 (Cartridge system)
  • Creioanele mecanice și Rollepoint-urile fine de la Rotring Tikky

Evident că poți folosi și un pix normal albastru, dar unde ar mai fi distracția? 🙂

De ce nu faceți o aplicație pentru mobil?

Există deja aplicații care oferă individual și disparat caracteristicile Agendei Îndrăznețe. Credem, însă că un obicei sănătos pentru începători în ale planificării și auto-cunoașterii, începe pe hârtie și este mai ușor de adaptat propriului stil folosind scrisul, desenul, mâzgălitul de mână.

Mi-ar plăcea să colaborăm, pe cine contactez?

Trimite-ne un mesaj pe pagina de contact și va fi direcționat la persoana potrivită.

Unde o produceți?

Agenda Îndrăzneață este produsă în România. Hârtia nu este reciclată. Spira este metalică. Pentru a reduce plasticul folosit, coperta este plastifiată doar pe exterior. Nu este folosit niciun produs animal în confecționarea ei.

Aveți un număr de telefon la care pot suna dacă am întrebări?

Răspundem la emailuri în mai puțin de 24 de ore, dar nu avem un număr de telefon. Suntem o echipă mică și nu ar avea cine să răspundă la telefon în timp util 🙂 . Avem însă un chat pe site unde răspundem câteva ore pe zi și ne poți trimite un email via pagina de Contact. Vom răspunde la el în aceeași zi.

Termeni de livrare și transport

Pentru București și Pitești ridicarea comenzii se poate face și personal.

Livrarea standard este prin Sameday cu plata ramburs și se face în 24-48 de ore lucrătoare, de la comandă. În perioadele de sărbători, sau condiții de vreme deosebite, acest termen nu este realist. În momentul în care pachetul a fost înmânat firmei de curierat, vă vom anunța prin email. Astfel știți că urmează să fiți contactat de curier în 24-48 de ore și vă rugăm să rămâneți disponibil telefonic, pentru a discuta preluarea coletului cu curierul. Dacă nu sunteți contactat de curier (1 caz din 100), vă rugăm să sunați la reprezentanța locală a Fan Curier pentru a intra în posesia coletului la 24-48 de ore după ce ați primit de la noi confirmarea trimiterii acestuia. În condițiile în care coletul nu intră în posesia dumneavoastră, va fi returnat la noi și va trebui sa platim pentru transportul său dus-întors. Nu vom livra altul decat daca vor fi achitate in avans toate taxele de transport inclusiv pretul produselor comandate.

În cazul în care preferați un alt curier sau livrarea prin Poșta Română, este posibil cu plata în avans.

Pentru livrări internaționale folosim DPD. Costă aproximativ 30 – 40 de euro pentru orice destinație în Europa și ajunge în 4-10 zile cu înmânare personală la destinatar. Această opțiune este disponibilă doar pentru comenzi achitate în avans.

Îmi pot schimba /anula comanda după ce a fost trimisă pe site?

Timpul de la înregistrarea comenzii pe site până la ambalare și preluare de către curier variază între 4 și 24 de ore. Dacă dorești să schimbi sau să anulezi o comandă, scrie-ne un mesaj și vom face tot posibilul să modificăm sau anulăm comanda după caz.

După preluarea coletului de către firma de curierat în vederea transportului către destinație, comanda nu mai poate fi anulată sau modificată.

Pot să mai adaug agende suplimentar unei comenzi deja înregistrate?

Nu mai pot fi adăugate alte exemplare la o comandă deja înregistrată. Poți face o a doua comandă și în cazul în care prima nu a fost deja trimisă la curier, vom face tot posibilul ca ambele comenzi să plece în același colet pentru a achita transportul doar o dată. Informează-ne cât mai rapid și îți vom comunica variantele posibile la momentul respectiv.

Doriți să donați o agendă pentru un eveniment caritabil?

Suntem un business social și susținem cauzele sociale. Dacă organizați tombole pentru a strânge fonduri sau doriți să oferiți Agenda Îndrăzneață cadou ca mulțumire donatorilor la un eveniment, suntem deschiși să vă susținem. Așteptăm un mesaj cu informații despre eveniment și de ce credeți că s-ar potrivi Agenda Îndrăzneață cu evenimentul sau cauza organizației și vom decide cât mai repede.

Doriți să donați o parte din încasări unei cauze sociale?

Suntem un business social și susținem cauzele sociale. Dacă rezonăm ca valori și obiective, putem colabora pe campanii temporare de vânzare cu donație procentuală din încasări. Spune-ne mai multe despre ideea ta aici.

Pot ridica agenda personal de la o locație?

Pentru București și Pitești ridicarea comenzii se poate face și personal. Lasă-ne un mesaj și te contactăm cu detalii.

Livrați prin curier? Ce firmă de curierat folosiți?

Livrarea standard este prin Samedayu cu plata ramburs și se face în 24-48 de ore lucrătoare, de la comandă. În perioadele de sărbători, sau condiții de vreme deosebite, acest termen nu este realist. În momentul în care pachetul a fost înmânat firmei de curierat, vă vom anunța prin email. Astfel știți că urmează să fiți contactat de curier în 24-48 de ore și vă rugăm să rămâneți disponibil telefonic, pentru a discuta preluarea coletului cu curierul. Dacă nu sunteți contactat de curier (1 caz din 100), vă rugăm să sunați la depozitul local Sameday pentru a intra în posesia coletului la 24-48 de ore după ce ați primit de la noi confirmarea trimiterii acestuia. În condițiile în care coletul nu intră în posesia dumneavoastră în maxim 2-3 zile, va fi returnat la noi și va trebui sa platim pentru transportul său dus-întors. Nu vom livra alt colet în loc decât dacă achitați suplimentar costul generat de neridicarea primului colet.

În cazul în care preferați un alt curier, este posibil cu plata în avans prin transfer bancar, pentru a diminua taxa de ramburs. Altfel, este posibil să plătiți transport și ramburs în cuantum mai mare decât costul Agendei Îndrăznețe.

Livrați și prin Poșta Română?

Încercăm să evităm livrarea prin Poșta Română. De aceea, în magazin nu există această opțiune de livrare. Deși trimiterea unui colet de 1-2 agende cu Poșta Română, oriune în țară, cu plata ramburs, costă mai puțin decât curierul (11-15 lei), serviciile de livrare lasă de dorit, iar noi încasăm banii de la Poștă după aproximativ o lună.

Poșta Română poate fi o variantă potrivită pentru destinații rurale cu plata în avans prin transfer bancar. Astfel, costurile sunt foarte reduse (3-5 lei) și coletul poate fi trimis Prioripost.

În cazul livrării prin Poșta Română trebuie să ridicați coletul de la oficiul poștal de care aparțineți. Poștașul vă va aduce (sau nu) doar un fluturaș de notificare de existența coletului, în cutia poștală.

Până în prezent, toate coletele trimise prin Poșta Română au ajuns cu succes la destinație. Adeseori însă au existat întârzieri și nemulțumiri legate de programul de lucru al oficiului poștal de care aparțineau clienții.

Un colet trimis prin Poștă rămâne în depozit maxim 10 zile după care este returnat la expeditor dacă nu a fost ridicat.

Livrați și internațional?

Pentru livrări internaționale folosim DPD. Costă aproximativ 30-40 de euro pentru orice destinație în Europa și ajunge în 4-10 zile cu înmânare personală la destinatar. Această opțiune este disponibilă doar pentru comenzi achitate în avans.

Pentru livrările în afara UE este posibil să se aplice și taxe vamale pe care le  va achita destinatarul.

Agenda a venit stricată / ruptă / îndoită, o puteți înlocui?

Deși le ambalăm cu grijă, este posibil ca uneori un colet să fie ”maltratat” în timpul transportului. Dacă agenda primită este stricată iremediabil, trimite-ne câteva poze cu daunele, data comenzii, numele persoanei care a făcut comanda, și o vom înlocui cât de curând posibil.

Am primit agenda cadou, dar nu îmi place. O pot returna?

Credem că Agenda Îndrăzneață îți poate schimba viața. Cine ți-a făcut-o cadou a avut cele mai bune intenții. Dă-i o șansă și persoanei și agendei 🙂

Dacă nu o  dorești o poți face cadou unei prietene care crezi că are mai multă nevoie de ea.

Nu acceptăm retururi din cauza birocrației și a costurilor generate de returnarea unui produs. Dar, dar din dar se face rai…așa că dăruiește-o mai departe.

Pot posta poze cu Agenda Îndrăzneață pe care o folosesc?

Da. Ne-ar face o deosebită plăcere, dacă dorești, să le postăm și noi ca exemplu de utilizare al agendei. Orice postare ar trebui să menționeze producătorul: ”byarmina.com” sau numele ”Agenda Îndrăzneață – DareDo”.

Pot modifica sau da mai departe fișierele tipăribile din ”De citit”?

Poți tipări și da mai departe fișierele PDF din ”De citit”. Aceste fișiere sunt creație originală sub brandul byArmina și/sau folosesc imagini a căror drepturi de autor ne aparțin/au fost cumpărate. Nu le poți modifica, înlătura logo-ul, vinde, sau folosi pentru foloase materiale.

Pot folosi conținut din Agenda Îndrăzneață?

Nu. Tot conținutul din Agenda Îndrăzneață este protejat prin legea drepturilor de autor. Agenda Îndrăzneață DareDo este un produs al byArmina – ambele mărci în curs de înregistrare.