Misiunea noastră

Dorim să construim o comunitate de femei în care fiecare îndrăznește să facă ce își propune, povestește despre reușite și eșecuri, susține și inspiră alte femei sau fete. Așa am ales noi, după pricepere, să punem umărul la o Românie mai bună, din 15 decembrie 2017.

Ce facem mai exact?

  • Creăm experiențe de învățare și ateliere gratuite în Pitești – în curând și online
  • Dizăinuim instrumente elegante de dezvoltare personală ”on the go” – adică le poți folosi investind doar 15 minute/zi
  • Nu ne mai tace gura despre Agenda Îndrăzneață – cel mai fain planner original, agendă + ghid de viață pe care îl găsești aici.

Cum?

Temele abordate au ca scop să te ”deblocheze”, să te ajute să te apuci de treabă sau să îți ascută anumite abilități și competențe ce te vor ajuta pe drumul spre visul tău. Folosim metode concrete, instrumente validate și dezbatem despre teorii dovedite. Credem în muncă cu cap și antrenament pentru succes. Capu’ răutăților este Armina Sîrbu, trainer, learning designer, antreprenor și consultant în educație cu 15 ani de experiență.

Ce suntem?

byArmina este un business social. Își dorește să facă bine mai presus decât să facă profit. Așa că investim timp, cunoștințe și resurse mai degrabă voluntar, pentru a crește comunitatea femeilor îndrăznețe din România. Primim cu drag oferte de ajutor 🙂

Ne poți susține cumpărând, făcând cadou și recomandând Agenda îndrăzneață din magazin – momentan singurul venit al inițiativei byArmina.

Cine suntem?

În prezent, în echipă, suntem 2 femei curajoase și 2 bărbați răbdători:

  • Armina – design de produs și scriere de articole
  • Casina – social media și design grafic
  • Lucian – customer support și livrare
  • Daniel – web design și orice aspect tehnic

Dedicăm inițiativei câteva ore pe săptămână, în paralel cu job-urile de zi.