Curs Învățarea Moarte N-are

In esenta, cursul trateaza urmatoarele subiecte in 3 saptamani:

1. Learning agility, competenta cheie a viitorului si strategia self-directed learning (ro: autonomie in invatare) pentru a fi stapan pe propriul viitor

2. Crearea si aplicarea unui plan de autonomie in invatare in 7 zile de practica pentru a “degusta” ce inseamna sa fii self-directed learner

3. “How to” de la self-directed learner la learning master

Pe langa informatiile valoroase si practica inedita, primesti si 3 Toolkit-uri, cutii cu instrumente pentru antrenarea learning agility:

1. Toolkit de auto-cunoastere sau redescoperire de sine (cu instrumente internationale gratuite)

2. Toolkit anti-renuntare (instrumente cu radacini in sociologie, neurostiinta, psihologie, productivitate in afaceri)

3   Tollkit cu tehnici si metode de antrenare a creierului (antrenare a memoriei, citire rapida, strategii de invatare) 

Este structurat in 5 parti si fiecare parte corespunde unui verb ca eticheta pentru practica:

1. Set goal – setarea unui obiectiv (daca il ai deja e grozav, daca nu, te voi ajuta sa alegi unul relevant pentru tine)

2. Plan – crearea unui plan de invatare (un instrument testat si apreciat)

3.     Learn – invatarea, experienta propriu-zisa (vom testa 7 zile planul de la pasul 2)

4. Show – expunere sau prezentare a ceea ce ai invatat (nu te scoatem la tabla, trust the process, o sa intelegi mai multe ulterior si o sa iti placa)

5. Reflect – reflectie asupra procesului (tragi concluzii despre cum a decurs procesul si eventual decizi ce urmeaza)

Am pregatit:

-        Un grup de susținere unde Armina răspunde la întrebări și oferă feedback

-        Exercitii practice, unele amuzante altele mai profunde

-        Un spatiu virtual de lucru si invatare prietenos pentru intreaga grupa

Schimbarea din tine

Daca “Vis si facut!” este despre viata ta si despre “a face”, “Schimbarea din tine” este despre “a fi”. 

In acest atelier online de 2h iti pun la dispozitie o cutie cu instrumente renumite de auto-cunoastere si te invit la o calatorie de auto-(re)descoperire. Apoi ne intalnim la “o cafea virtuala” si povestim despre ce ai aflat despre tine dupa ce ai incercat cateva instrumente din cutie. Nu este terapie si nici consiliere, ci pur si simplu un “atelier virtual de ciocnire de idei” in care fiecare se bucura de cine este si reflecteaza la cum s-a schimbat (sau nu) de-a lungul timpului. Eventual si la cum doreste sa se schimbe mai departe. E timp de calitate pentru tine, pampering pentru suflet si minte. 

Am creat acest “atelier concept” pornind de la ideea ca toti avem nevoie de un pic de “self-love” inainte de orice. Asa cum petreci timp la hairstylist si te bucuri de intreaga experienta, poti sa te bucuri si de contextul pe care l-am creat in “Schimbarea din tine”. Calatoria dureaza 2h si eu voi fi “serpasul” tau, de tuns te poti ocupa apoi.

Vis si facut!

Povestea “Dare Do!” a inceput cu “Agenda Indrazneata” - coach-ul tau de buzunar pentru life design si planificarea unui an dupa pofta inimii. Dupa cateva mii de exemplare tiparite, am decis sa o ofer gratuit in format digital si o poti descarca aici. Pe reteta din agenda am construit apoi un curs fata in fata la care au participat cateva sute de persoane in diferite contexte, programe corporate sau de dezvoltare personala. Acum l-am recreat si adaptat intr-un format online. 
De-a lungul timpului am folosit metodele si informatiile din acest curs si in proiecte si tabere cu cateva mii de tineri, folosind formula “Viseaza, planifica, indrazneste si aplica” despre care am avut ocazia sa vorbesc la TEDx Salonic in 2018. Poti viziona speech-ul, aici: https://www.ted.com/talks/armina_sirbu_dream_plan_daredo