Curs Învățarea Moarte N-are

Durată curs: 3 săpămâni
100 = 18. Cum e posibil acest lucru? Ei bine, am transformat si arhivat 100 de ore de cunoștințe și experiențe de învățare într-un minim de 18 ore necesar, timp pe care îl investeși în doar 3 săptămâni.
Button - Înscrie-te
5 pași prin care te voi ajuta să înveți mai ușor, mai simplu și mai rapid
1. Set goal
Dacă ai deja un obiectiv setat e grozav. Dacă nu, te voi ghida să alegi unul foarte relevant pentru tine.
2. Plan
Te voi ajuta să creezi un plan de învățare, un instrument testat și foarte apreciat.
3. Learn
Timp de 7 zile vom testa împreună planul creat la pasul 2 și vom învăța ce ți se potrivește cel mai bine.
4. Show
Da, vei prezenta ceea ce ai învățat. Nu-ți face griji, nu te scoatem la tablă. Prin acest proces vei învăța mai multe și sunt sigură că o să-ți placă.
5. Reflect
Vom rezuma experiența și vom trage concluzii despre cum a decurs procesul tău individual și eventuale decizii la care ai început să te gândești.

Timp de 21 de zile, pentru fiecare săptămână, am pregătit:
• O întâlnire live online/ săptămână, sâmbata de la 10:00 la 11:30 pe Zoom
• Exerciții practice, unele mai profunde, altele mai amuzante, pentru că trebuie să ne și distrăm învățând
• Un spațiu virtual de lucru și învățare prietenos pentru întreaga grupă
• Feedback constant și coaching personalizat din partea mea

E posibil să nu reușești să participi la toate întâlnirile online, dar nu trebuie să-ți faci probleme din cauza asta. Vei avea acces oricând la întâlnirile înregistrate pentru ca tu să beneficiezi de toată programa cursului. În plus, dacă achiziționezi acum cursul, vei putea participa la două sesiuni diferite, aceasta și următoarea. până la finalul anului 2021. Asta așa, în caz că vrei să-ți amintești ceva sau vrei să aprofundezi.

Schimbarea din tine

Daca “Vis si facut!” este despre viata ta si despre “a face”, “Schimbarea din tine” este despre “a fi”. 

In acest atelier online de 2h iti pun la dispozitie o cutie cu instrumente renumite de auto-cunoastere si te invit la o calatorie de auto-(re)descoperire. Apoi ne intalnim la “o cafea virtuala” si povestim despre ce ai aflat despre tine dupa ce ai incercat cateva instrumente din cutie. Nu este terapie si nici consiliere, ci pur si simplu un “atelier virtual de ciocnire de idei” in care fiecare se bucura de cine este si reflecteaza la cum s-a schimbat (sau nu) de-a lungul timpului. Eventual si la cum doreste sa se schimbe mai departe. E timp de calitate pentru tine, pampering pentru suflet si minte. 

Am creat acest “atelier concept” pornind de la ideea ca toti avem nevoie de un pic de “self-love” inainte de orice. Asa cum petreci timp la hairstylist si te bucuri de intreaga experienta, poti sa te bucuri si de contextul pe care l-am creat in “Schimbarea din tine”. Calatoria dureaza 2h si eu voi fi “serpasul” tau, de tuns te poti ocupa apoi.

Vis si facut!

Povestea “Dare Do!” a inceput cu “Agenda Indrazneata” - coach-ul tau de buzunar pentru life design si planificarea unui an dupa pofta inimii. Dupa cateva mii de exemplare tiparite, am decis sa o ofer gratuit in format digital si o poti descarca aici. Pe reteta din agenda am construit apoi un curs fata in fata la care au participat cateva sute de persoane in diferite contexte, programe corporate sau de dezvoltare personala. Acum l-am recreat si adaptat intr-un format online. 
De-a lungul timpului am folosit metodele si informatiile din acest curs si in proiecte si tabere cu cateva mii de tineri, folosind formula “Viseaza, planifica, indrazneste si aplica” despre care am avut ocazia sa vorbesc la TEDx Salonic in 2018. Poti viziona speech-ul, aici: https://www.ted.com/talks/armina_sirbu_dream_plan_daredo